nb1.hu

Visszavonult és a Haladás edzője lett az egyszeres magyar válogatott játékos

Visszavonult a futballtól és a Szombathelyi Haladás NB II-es csapatának másodedzője lett az egyszeres magyar válogatott Bosnjak Predrag, aki megtisztelőnek érzi a feladatot – jelezte a haladas.hu.

A szabadkai születésű, 38 éves balhátvéd több mint tíz éve, 2011 februárjában igazolt Szerbiából Magyarországra. Első csapata a Nyíregyháza volt, majd Veszprémbe szerződött, a 2013/14-es szezont viszont már a Haladásnál töltötte. 2014. június 4-én Albánia ellen a magyar válogatottban is bemutatkozott, majd a jó játékának köszönhetően a szezon végén az FTC szerződtette, igaz, nem sokkal később kölcsönadta Nyíregyházára.

2015 júliusában a Haladás kivásárolta a szerződéséből, és azóta is alapember volt. Szerződése nyáron járna le, ám tavasszal már nem játékosként, hanem Alekszandar Jovics egyik másodedzőjeként, a távozó Lengyel Patrik helyett segíti a csapat munkáját.

Bosnjak az NB I-ben 149 bajnokin szerepelt és egy gólt szerzett, az NB II-ben 193 bajnokin hat gólig jutott, míg Szerbiában 28 élvonalbeli mérkőzésen két gólt jegyzett.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC