nb1.hu

Vidi: utánpótlás-válogatott játékos érkezett

Az őszi idényben az NB II-ben bizonyíthatott a futballista.

A több poszton bevethető Simut Mario Lucas a Fehérvár FC-ben folytatja a karrierjét. A 20 éves futballista legutóbbi együttese a Haladás volt, a szombathelyi gárda tagjaként 48 NB II-es találkozón jutott szóhoz. Simut az U19-es és az U21-es válogatottban egyaránt letehette már a névjegyét.

„Nagyon örülök, hogy a Fehérvár játékosa lehetek. 2021-ben itt láttam életemben először élőben NB I-es meccset, ami egy nagyon jó hangulatú Vidi-Ferencváros mérkőzés volt, és azóta a fejemben volt, hogy egyszer szeretnék itt futballozni. Elsődleges célom, hogy 100%-ot adva segítsem a csapatot a minél jobb szereplésben, egyénileg pedig szeretnék ismét U21-es válogatott meghívót kapni. Néztem a Vidi utolsó őszi mérkőzéseit, nagyon szimpatikus az a stílus, amiben játszik a csapat, az edző által preferált támadófutball a rúgott gólok számában is megmutatkozik – hozzáteszem, a 3-5-2-es formációban érzem én is a legjobban magamat a pályán” – nyilatkozta a labdarúgó.

A Vidi közleményéből kiderül, hogy a futballista a 16-os mezben fog szerepelni. Simut Mario Lucas elsősorban jobbhátvédként érzi magát a legotthonosabban a pályán.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC