nb1.hu

Vidi: távozik a stáb legrutinosabb tagja

Dr. Kovács Tibor húsz évig volt a Fehérvár FC csapatorvosa.

A Székesfehérváron évtizedek óta háziorvosként praktizáló dr. Kovács Tibor húsz évvel ezelőtt, 2003-ban, az akkori vezetőedző, Csertői Aurél hívására kezdett a Videoton csapata mellett csapatorvosként dolgozni. Néhány évet leszámítva végig az első csapat mellett dolgozott, így a klub valamennyi sikerének részese volt.

A Vidi mindig is több volt számomra, mint egy munkahely. 1972-ben kerültem Székesfehérvárra, s mivel a fiatalságomat már itt töltöttem, fehérvárinak vallom magam, a Vidi pedig mindig is a kedvenc csapatom volt, hiszen gyerekként láttam játszani az 1970-es évekbeli bajnokaspiráns csapatot, amelyik elnyerte a vidék legjobbja címet is, később, egyetemistaként pedig végig kísértem a ’84-85-ös UEFA menetelést. Az elmúlt 20 évben pedig testközelből láthattam, élhettem át a klub legsikeresebb korszakát. Tudom, hogy a szurkolóknak ez most egy nehezebb időszak, de arra biztatok mindenkit, hogy továbbra is maradjanak a csapat mellett és szurkoljanak hétről hétre a Vidinek.”

2023. október 1-jétől dr. Kovács Tibor távozik klubunktól, a jövőben a Vidi csapatorvosaként pedig névrokona, dr. Kovács Tibor Dávid dolgozik majd, aki 2022 nyara óta már folyamatosan segíti az első csapat munkáját.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC