nb1.hu

Vidi: ingyenes lesz a belépés a ZTE elleni bajnokira

Mindent elkövetnek Fehérváron, hogy minél több szurkoló buzdíthassa a helyszínen a kiesés elől menekülő csapatot. FRISSÍTVE!

Polgármesteri kezdeményezésre ingyenes lesz a belépés a labdarúgó OTP Bank Ligában a kiesés ellen küzdő MOL Fehérvár FC szombati mérkőzésére, amelyen a Zalaegerszeg lesz az ellenfél.

 

Cser-Palkovics András polgármester a közösségi oldalán jelentette be, hogy az érdeklődők ingyen tekinthetik meg a 14.10-kor kezdődő találkozót. A városvezető levélben kereste meg a klubot javaslatával, miszerint az önkormányzat kész lemondani a jegybevétel rá eső részéről, illetve további egymillió forint bérleti díjtól eltekinteni annak érdekében, hogy minél több szurkoló biztassa a csapatot a kulcsfontosságú mérkőzésen.
Az ingyenes belépőjegyekhez regisztrációra van szükség, erről bővebb információka a MOL Fehérvár FC honlapján olvashatnak a szurkolók.

 

A kiesést jelentő 11. helyen álló székesfehérvári együttesnek 31 pontja van, a tizedik Budapest Honvédnak 33, és a bajnokságból még két forduló van hátra.

FRISSÍTÉS:

21.33:

Az nso.hu híre szerint több másik klub szurkolótábora is lecsapott a jegyekre. Ezzel az volt a cél, hogy minél kevesebb fehérvári drukker tudjon tikettet szerezni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC