nb1.hu

Vidi-DVTK: minden edző álma teljesült

Kulcsfontosságúak voltak a cserék.

A Fehérvár FC otthon tartotta a három pontot a DVTK elleni bajnokin. A hazaiak a mérkőzés elején és végén is gólt szereztek, 3-1-re győztek. A találkozó lefújása után mindkét vezetőedző értékelte a látottakat.

Pető Tamás (Fehérvár)

„Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, minden edző ilyenről álmodik, ám utána bealtatott minket a korai gól, minek eredményeként könnyű gólt ajándékoztunk az ellenfélnek. A második félidő mezőnyjátékot hozott, többet vártunk magunktól is támadásban. Szerdán nem tudtuk végigvinni támadásokat, abban bíztam, hogy ma menni fog. Később ezen a téren feljavultunk, a cserék jól szálltak be a mérkőzésbe. Az összképet nézve megérdemelten győztük, kilenc nap alatt negyedszer léptünk pályára, le a kalappal a csapat előtt.”

A Vidi vezetőedzője parádézott, a DVTK szakmai vezetőjének meg igaza lett

Vladimir Radenkovics (DVTK)

„Mindenekelőtt gratulálok a Fehérvárnak a győzelemhez! Mi jól játszottunk, uraltuk a középpályát, és ennek köszönhetően helyzeteket tudtunk kialakítani. A kispadon nyugodtan figyeltem a mérkőzést, mert úgy éreztem, közel járunk az újabb gólhoz. A legnagyobb esélyünk 1-1-nél akkor akadt a vezetés megszerzésére, amikor Holdampf Gergő 4-5 méterről próbálkozott, de ilyen a foci, néha sikerül gólt lőni, máskor nem. A második félidő közepén azonban két kényszerű cserét kellett végrehajtanom, ami megváltoztatta a mérkőzés képét, hiszen a középpálya közepéről kivált két meghatározó játékos. Francisco Feuillassier lába görcsölt, Vladislav Klimovich pedig rúgást kapott a térdére, ami miatt nem tudott futni. Ezt követően elvesztettük a fonalat, a támadók nem kaptak elég támogatást a középpályáról, és végül az ellenfél szerzett két gólt.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC