nb1.hu

Véget ért Schäferék BL-álma

Az Union Berlinnek nyernie kellett volna Nápolyban.

A Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a gyógyulóban lévő Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlin az olasz bajnokságban szereplő Napolihoz látogatott. A hazaiak a találkozót megelőzően a csoport 2. helyén álltak hat egységgel, míg a berliniek pont nélkül szerénykedtek a kvartett utolsó pozíciójában.

Az összecsapás első félidejében a Napoli dominált, a 30. percben Zambo Anguissa talált a kapuba, azonban egy korábban történt szabálytalanság miatt, rövid VAR-ozás után elvették a gólt. Pár perccel később már a VAR-szoba sem menthette meg az Uniont, Politano találatával jutott előnyhöz a Napoli.

Aissa Laiduoni (jobbra) 70 percet töltött a pályán. Fotó: Getty Images

A fordulást követően szinte azonnal egalizált a német alakulat Fofana révén. A korábbi ferencvárosi Aissa Laidouni a 70. percig volt a pályán, az eredmény pedig már nem változott a hátralévő időben, így 1-1-es döntetlen született Nápolyban.

A döntetlennek köszönhetően a Napoli tartja 2. helyét a csoportban, míg az Union Berlin ezzel matematikailag is elveszítette esélyét arra, hogy továbbjusson csoportjából. 21:00-s kezdéssel rendezik a csoport másik mérkőzését, a Real Madrid-Braga összecsapást.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 4. forduló
Napoli (olasz) – Union Berlin (német) 1-1 (1-0)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC