nb1.hu

Védővel erősített a Kazincbarcika, távozik a fővárosi klubtól a rutinos középpályás

Gyászolnak a kisvárdaiak.

BVSC

Az új szezonban már nem a BVSC-ben fog szerepelni Nikola Mitrovics. A rutinos középpályás a 2023/24-es idényben 30 bajnokin 2 gólt szerzett a fővárosi gárdában. Mitrovics korábban az Újpestben és a Honvédban is bizonyíthatott, az NB I-ben 206 bajnokin jutott szóhoz.

KAZINCBARCIKA

Az NB II-es rajtra készülő Kazincbarcika Polgár Kristófot szerződtette. A 27 éves belső védő az NB I-ben 102 összecsapáson kapott játéklehetőséget.

„Nagyon örülök, hogy bizalmat kaptam itt Kazincbarcikán. Bízom benne, hogy segíteni tudom a csapatot a közös célok elérésében. Nem idegen környékre tértem vissza, szeretem a megyét, s nagyon jól teltek az első napok, edzések. Abszolút pozitív volt a fogadtatás, s tényleg örülök, hogy itt lehetek!” – idézi a labdarúgót a kbsc.hu.

Polgár korábban többek között a Haladásban és a Diósgyőrben is szerepelt, legutóbbi állomáshelye pedig a Gyirmót volt.

KISVÁRDA

68 éves korában elhunyt a Kisvárda korábbi masszőrje, Koós István – a szomorrú hírről az NB I-től búcsúzó klub számolt be a hivatalos oldalán.

„Pista bácsi még csapatunk NB III-as korszakában dolgozott klubunknál, majd maradt a kisvárdai sportéletben, hiszen az utóbbi években – míg az egészségi állapota lehetővé tette – már az NB I-es női kézilabdacsapatnál tevékenykedett, miközben a futballistáinkról sem vette le a szemét, megmaradt szurkolónknak” – olvasható a közleményben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC