nb1.hu

Vasas: korábbi utánpótlás-válogatottal erősítettek

Korábban már volt az angyalföldiek játékosa.

A Vasas FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették Cseke Benjámint, aki az előző idényben a Mezőkövesdet erősítette. A korábbi utánpótlás-válogatott játékos karrierje során összesen 158 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, ezeken 10 gólt szerzett és 7 gólpasszt osztott ki. Cseke visszatérőnek számít, hiszen szerepelt már a Vasasban pályafutása során.

„Cseke Benjámin a középpálya szinte minden posztján bevethető, és bár alapvetően védekező középpályás a posztja, a támadásépítésben is fontos szerepe lehet. Sok labdát szerez, amelyeket aztán jó százalékban és hatékonyan játszik meg, emellett rengeteget fut, óriási a munkabírása, köszönhetően a remek fizikai paramétereinek. Élvonalbeli képességű, jó személyiségű játékos, aki a legjobb futballistakorban van. Kötődik a Vasashoz, komoly erősítést jelent majd a csapatunknak, valamint megfelelő versenyhelyzetet teremt a középpályán” – nyilatkozta Nagy Miklós sportigazgató.

„Óriási örömmel tölt el, hogy hazatérhettem a nevelőegyesületemhez. Köszönöm a vezetőség és az edzői stáb bizalmát, minden erőmmel azon leszek, hogy ezt a pályán és azon kívül is megháláljam. Nagyon motiváltan és sikerre éhesen érkeztem Angyalföldre, hiszek a csapatban és abban, hogy az idei szezonban sikerülni fog a feljutás, lehetőleg bajnok címmel!” – mondta Cseke Benjámin, akivel 2027 júniusáig kötött szerződést az NB II-es alakulat.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC