nb1.hu

Vasas-Honvéd: közleményt adott ki a rendőrség

Szervezett buszos utazással mehetnek a meccsre a kispesti szurkolók.

 

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitánysága közleményt adott ki a vasárnapi Vasas-Honvéd mérkőzéssel kapcsolatban – jelezte a honvedfc.hu:

„Az OTP Bank Liga soron következő fordulójában a Vasas FC–Budapest Honvéd FC mérkőzést rendeznek 2023. április 9-én, vasárnap 14:15-től az Illovszky Rudolf Stadionban.

A stadion beléptető kapui 12:45-kor nyitnak, megkérnénk a kilátogatókat, hogy a mérkőzésre időben érkezzenek a beléptetés gördülékeny lebonyolítása érdekében. A rendezők a beléptetés során érvényes belépőjegy és személyazonossági igazolvány felmutatására fogják felszólítani a szurkolókat, illetve a ruházaton és a csomagokon is vizsgálatot lesznek kötelesek végezni.

A mérkőzésre a Honvéd-szurkolók szervezett buszos utazás keretein belül érkezhetnek. A járművek a Lipták Grund mellett veszik fel az utasokat délután negyed egykor és egészen a Fáy utcáig viszik őket. A mérkőzés után a vendégszimpatizánsok visszaszállítása ugyaninnen történik majd.

A mérkőzésre személygépkocsival érkező Honvéd-szurkolók az Illovszky Rudolf Stadion vendégkapujához közel eső Csizma és Frangepán utcában (a Béke út és Hajdú utca közötti szakaszon) tudnak a legegyszerűbben parkolni.

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, így ilyen kiegészítők megtalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

Köszönjük megértésüket!”

A Vasas a 12., a Honvéd a 11. helyen áll az NB I-ben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC