nb1.hu

Vancsa a gólja ellenére is bosszankodhat, Tamásék gólgazdag meccsen nyertek

Rangadón diadalmaskodott a magyar védő csapata.

BELGIUM

A belga másodosztályban a Lommel együttesére rangadó várt a Beerschot VA otthonában. A meccs első gólját a hazaiak szerezték: a 32. percben Sanusi volt eredményes. A második félidő derekán már 2-0 állt az eredményjelzőn, hiszen Nzita is betalált. A 2-1-es végeredményt Vancsa Zalán állította be a 82. minutumban. Vancsa egyébként csereként lépett pályára az 59. percben. A vereség ellenére Vancsáék vezetik a bajnokságot, míg a Beerschot a második.

Belga másodosztály
Beerschot–Lommel 2-1

AZERBAJDZSÁN

A Neftci Baku a Sabail ellen zsebelte be a három pontot. A 4-2-re diadalmaskodó Neftci alakulatában Tamás Márk végig a pályán volt, a védő a 91. percben sárgát kapott. Tamásék a negyedik pozíciót foglalják el a tabellán, a Sabail pedig a képzeletbeli dobogó harmadik fokán áll.

Premyer Liqasi
Sabail–Neftci Baki 2-4

OLASZORSZÁG

A Serie B-ben a Parma a Comót verte 2-1-re, ezzel átvette a vezetést a tabellán. A meccsen a hazaiak már 2-0-ra vezettek a 74. percben, Barba a ráadásban csak kozmetikázni tudott az eredményen. A Parmában Balogh Botond nem kapott játéklehetőséget.

Serie B
Parma–Como 2-1

FRANCIAORSZÁG

A Le Havre nem bírt a Lens gárdájával, a találkozó végeredménye 0-0 lett. A Le Havre alakulatában Loic Nego a 22. percben lépett pályára.

Ligue 1
Le Havre–Lens 0-0

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC