nb1.hu

Utazás a Vasashoz: okkal bizakodik a Kisvárda vezetőedzője

Visszatért egy fontos szerzemény.

Kiesett az NB I-ből a Kisvárda, de a hétvégén induló NB II-es bajnokság egyik legnagyobb esélyesének tartják Feczkó Tamás csapatát. A várdaiak az élvonalba feljutott ETO ellen játszották az utolsó felkészülési meccsüket a hétvégén.

A várdaiak utolsó edzőmeccsén ezen a nyáron először lépett pályára horvát játékosuk, Bernardo Matic, aki az alapozás első hetében kézközépcsont-törést szenvedett. A Győr ellen 2–2-re végződött budapesti mérkőzésen Milos Szpaszcs és Alaksandar Jovicic szerezték a Kisvárda góljait.

A találkozó után Feczkó Tamás vezetőedző értékelte a mérkőzést.

„Értékmérő mérkőzést játszottunk az élvonalba jutott Győr ellen . A csapat teljesítménye a felkészülési időszakban meccsről meccsre javult, bízom benne, hogy ez a tendencia a bajnokságba átlépve is megmarad. Az új játékosok és a régiek kohéziója egyre jobban működik, és örülök neki, hogy a támadásban és a védekezésben is visszaköszöntek azok az elemek, amelyeket edzéseken gyakoroltunk. Mindig jobb nyerni, mint nem nyerni, ezért nem bántam volna, ha meg tudjuk őrizni a vezetésünket, viszont tanulnunk kell a hajrában történtekből, a koncentráció nem lankadhat, a meccs végjátékában nem kaphatunk gólt. Bizakodva várjuk a jövő vasárnapi, Vasas elleni rajtot.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC