nb1.hu

USA: Sallói és Gazdag is főszereplő volt – videó

Sajnos egyikük csapatának sem ért pontot a remeklés.

 

Két magyar játékos is főszereplő volt csapata meccsén magyar idő szerint vasárnap hajnalban az MLS aktuális játéknapján.

 

Sallói Dániel már a 11. percben gólt szerzett a Dallas elleni idegenbeli találkozón, ám a Sporting Kansas City így sem tudott pontot szerezni: a hazaiak az 55. percben egyenlítettek, majd miután a Kansas büntetőt hibázott, a hajrában a győztes gólt is megszerezték. A Kansas négy meccset követően így továbbra is nyeretlen. A szezonban az első találatát jegyző Sallói egyébként végig a pályán volt.

Drámai meccset bukott el a Philadelphia Union a Montreal otthonában. Az első félidőt követően a Montreal vezetett 1-0-ra, majd Gazdag Dániel főszereplésével – két gól előtti két kulcspasszal – a Union a 60. percre fordított és átvette a vezetést. Ezek után viszont emberhátrányba kerültek a vendégek, Gazdagot a 74. percben lecserélték, majd a 90. és a 98. percben is gólt kaptak. A Montrealnak megvan az első győzelme a szezonban, a Philadelphia két vereséggel és két győzelemmel jelenleg 6. a keleti konferenciában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC