nb1.hu

Újra négy Dárdai lehet a Hertha BSC-nél

Nemrég nyílt napot tartott a Fehérvár FC, az összejövetelen Juhász Roland sportigazgató elmondta, két támadót szerződtetnének még, egy játékosuk meg feltehetően távozik, de nem kaptak még megfelelő ajánlatot.

A Nemzeti Sport legfrissebb információi szerint viszont hamarosan változhat a helyzet, mert a Bundesliga II-be kiesett Hertha BSC ismét szívesen látná a soraiban Dárdai Palkót.

A sportnapilap a következő információkat szállította:

„A Nemzeti Sport értesülései szerint a két klub már napok óta tárgyal 24 éves szélső szerződtetéséről, és a felek közel állnak a megegyezéshez. A berliniek várhatóan végleg megvásárolják ifj. Dárdai Pált.

A megállapodást napokon belül bejelenthetik. Ha ez megtörténik, akkor a Hertha BSC-ben újra négy Dárdai szerepel majd, hiszen jelenleg idősebb Dárdai Pál vezetőedzőként dolgozik a klubnál, másik két fia, Márton és Bence is a fővárosiaknál játszik 0 utóbbi nyáron került fel az első csapathoz.

Ifj. Dárdai Pál 2011 és 2020 között már játszott a Hertha korosztályos csapataiban és a felnőtteknél is. Most először fordulhat elő, hogy mind a négy Dárdai az első csapatnál kap szerepet.”

Dárdai Palkó értékét a Trabsfermarkt 800 ezer euróra becsli, a szerződése 2025 nyaráig köti a fehérváriakhoz.

A Fehérvár FC az Újpest vendégeként kezd a jövő héten rajtoló NB I-es bajnokságban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC