nb1.hu

Újra megsérült a svájciak gólvágója – kihagyhatja az Eb-t

Az AS Monaco svájci támadója, Breel Embolo a hétvégi, Montpellier elleni bajnokin megsérült és le kellett cserélni. A kameruni származású 27 éves játékos svájci lapértesülések szerint hosszabb kihagyásra számíthat.

A közel másfél éve térdsérüléssel bajlódó Embolo áprilisban térhetett vissza a keresztszalag-szakadása miatti kényszerpihenőből, de a hétvégi bajnoki találkozón combizomszakadást szenvedett – írja a bluesport.fr. Ez mindössze az ötödik meccse volt a szezonban a 63-szoros svájci válogatott támadónak, és várhatóan újabb három-négy hetes kihagyás vár rá.

Ez azt jelentené, hogy Embolo nem tarthatna a nemzeti csapattal Az Európa-bajnokságra való felkészülési időszakban. Murat Yakin, Svájc szövetségi kapitánya pénteken hirdeti ki az Eb-keretet. Svájc Észtországgal és Ausztriával játszik barátságos mérkőzést a nyári kontinenstorna előtt.

Embolo korábban már két vb-selejtezőn pályára lépett ellenünk, de gólt még nem szerzett. A magyar válogatott június 15-én, az első csoportmérkőzésén mérkőzik meg a svájciakkal.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC