nb1.hu

Újra bizonyíthat volt csapata ellen a francia támadó, az Újpest nem győzni jár Zalaegerszegre

Folytatná 15 éve tartó Újpest elleni jó sorozatát a ZTE.

Október 6-án, az OTP Bank Liga 9. fordulójában az Újpest FC ahhoz a ZTE-hez látogat, ahol az elmúlt 15 évben nem tudott bajnoki mérkőzést nyerni. Az utolsó vendég siker ebben a párosításban is 2017-ben, a Magyar Kupában rendezett mérkőzésen jött össze, azóta Zalaegerszegen egy döntetlen kivételével pontot sem szereztek a fővárosiak.

A két csapat legutóbbi találkozóján, áprilisban nagy arányú győzelmet aratott a Szusza Ferenc Stadionban a ZTE. Yohan Croizet azon a mérkőzésen duplázni tudott volt csapata ellen. A 32 éves francia támadó a sérülése után a DVTK ellen már játékpercekhez is jutott Márton Gábor jóvoltából. Croizet elmondása szerint az újpesti korszak már a háta mögött van és teljes mértékben a ZTE és saját céljaira koncentrál a francia támadó.

„Sajnos sok mérkőzést kellett kihagynom, de már jól érzem magam és örülök, hogy visszatértem. Biztonságérzettel lépek pályára, úgy gondolom itt az ideje ismét a legtöbbet nyújtani. Az Újpest ellen hasonlóan készülök én is és a csapat is, mint bárki más ellen, saját magunkra koncentrálunk. Hazai környezetben játszunk, a sérült játékosok szép lassan újra bevethetők és az egész keret készen áll a győzelemre, akár kezdőként, akár csereként kell pályára lépni.”

A ZTE-Újpest bajnoki találkozó vasárnap 15:30-kor kezdődik.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC