nb1.hu

Újpesti játékossal erősített a Szeged, gólkirályt igazolt a Mezőkövesd

NB I-es rutinnal rendelkező játékosra csapott le a Gyirmót.

Dübörög az átigazolási időszak az NB II-es csapatoknál, cikkünkben összeszedtük a legfrissebb híreket a transzferekről.

SZEGED

Megvan az első nyári igazolása a Szegednek: Varga György Balázs az Újpest együttesétől érkezett a Tisza-partiakhoz. Varga az NB I-ben 26 alkalommal szerepelt, a fellépéseit 3 góllal zárta.

„Nagyon pozitív benyomások értek Szegeden. A középpálya tengelyében érzem magam a legjobban, a támadójátékommal szeretnék lendíteni a csapat játékán. Az elmúlt években nagyon stabil játékot produkált a Szeged, bízom benne, hogy a következő szezonban bajnokok lehetünk együtt” – fogalmazott Varga a szegedi klubhonlapnak.

MEZŐKÖVESD

Nem tétlenkednek a kövesdi vezetők, hiszen Bartusz Dánielt és Zachán Pétert is leigazolták. Bartusz előző együttese a Veszprém volt. A kövesdi közleményből kiderül, hogy a 24 éves csatár 21 gólt szerzett a legutóbbi idényben, ezzel pedig gólkirály lett. Bartuszhoz hasonlóan Zachán is Veszprémből érkezik a kövesdiekhez. A korábbi utánpótlás-válogatott védő az előző szezonban 29 NB III-as bajnokin jutott szóhoz.

GYIRMÓT

Katona Máté a Gyirmót csapatában folytatja a karrierjét. A 27 esztendős labdarúgó 2+1 éves szerződést kötött új klubjával. Katona 2016-ban az MTK játékosaként mutatkozott be az élvonalban. A futballista eddig 68 meccsen szerepelt az NB I-ben. Katona a legutóbbi idényben a Soroksár húzóembere volt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC