nb1.hu

Újpest: Vignjevicsnél rákérdeztek, hogy mi lesz vele

Mint arról beszámoltunk, a Kisvárda 4-0-ra verte az Újpestet az NB I-ben szombaton.

Kegyetlenül kiütötte a Kisvárda az Újpestet

A lefújás után Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője értékelt az M4 Sport kamerája előtt.

„Beszéltünk már erről korábban: ugyanazok a problémáink, amik megvoltak. Nagyon könnyen kapunk gólt, elöl pedig nem használjuk ki a lehetőségeket. Az első kapott gól előtt most is volt pár ziccerünk, de utána megváltozott a játékunk képe. Így alakult ez az elmúlt hat-hét meccsen is, de ez nem indok és nem kifogás arra, hogy veszítsünk. Valójában nem mi akartuk ezt a győzelmet, hanem a kisvárdaiak, gratulálok nekik.

A problémák láthatók: két méterről kihagyunk helyzeteket, egyáltalán nem jövünk ki jól az egy-egy elleni szituációkból, nem tudjuk jól lezárni a támadásokat. Egyre sűrűbben fordul elő ilyesmi, a kihagyott lehetőségek pedig idegesebbé teszik a játékosokat, ezzel szemben a könnyen kapott góloknak megvan az okuk.

Örülök, hogy itt az év vége. Érzem, hogy az öltözőben megváltozott valami, a légkör nem olyan, mint volt, az eredmények sem jönnek. Sokkal jobb stratégiát kell kidolgoznunk a következő évre, remélem, javulni fogunk. Magaménak érzem az öltözőt, mert ugyanez az öltöző volt akkor is, amikor jöttek az eredmények. Tudjuk a gyengeség okát – nem meccsekről, hanem elhibázott stratégiáról van szó.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC