nb1.hu

Újpest: szerződést kapott a Ferencvárost és Vidit is megjárt magyar kapus

Profi szerződést kapott az Újpesttől Genzler Gellért.

A 21 éves kapus a Bonyhádnál nevelkedett, megfordult a Szekszárdnál és a Pécsnél is, majd 2017-ben a Vidi, egy évvel később pedig a Ferencváros utánpótlásába igazolt. Ezt követően 2020-ban a Majoshoz szerződött, ahol 30 NB III-as mérkőzésen védett, fél szezon erejéig pedig a Gerjennél is megfordult, ahol 16 harmadosztályú találkozón állhatott a kapuban.

2023 nyarán igazolt Újpestre, ahol végigcsinálta az ausztriai edzőtábort a felnőttekkel, illetve rendszeresen az NB I-esekkel készült. Az NB III-as csapatban az őszi idényben 8 meccsen összesen 15 gólt kapott. Jó teljesítményének köszönhetően a héten profi szerződést írhatott alá, így innentől kezdve tétmérkőzésekre is nevezhető.

„Újabb fontos állomáshoz érkeztem a pályafutásomban. Hálás vagyok mindazoknak, akik önzetlenül és bennem bízva segítettek ebben a folyamatban. Büszke vagyok, hogy szerződtetett játékosként csatlakozhatok ehhez a kiváló klubhoz. Elkötelezett vagyok abban, hogy minden tudásommal és lelkesedésemmel a legjobbamat nyújtsam mind a csapatom, mind pedig a szurkolóink számára” – mondta az ujpestfc.hu-nak.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC