nb1.hu

Újabb játékost igazolt a Kisvárda, változások az újoncnál

Ikertestvérével játszhat együtt a Várda új labdarúgója.

KISVÁRDA

Az NB I-től búcsúzó Kisvárdánál mozgalmas volt a hét első napja. Korábban Hrabina Alex érkezéséről számolt be a klub, ezúttal pedig Soltész István leigazolását jelentette be. Soltész az előző idényt a ZTE-ben kezdte, majd tavasszal a Budafokban futballozott.

„Utánpótláskorú játékosként fordult elő, hogy a Honvédban egy csapatban játszottunk az ikertestvéremmel. Ez is szerepet játszott, hogy Kisvárdára igazoltam, de nem ez volt az elsődleges szempont. Az öltözőn belül és a pályán nem elsősorban testvérek vagyunk, hanem csapattársak, ezt fontos hangsúlyozni és megkülönböztetni. A célunk ugyanaz, az NB I-be jutni a Kisvárdával, közben pedig abban is reménykedem, hogy kellő játéklehetőséghez jutok”fogalmazott Soltész István.

Soltész István ikertestvére, Dominik is nyáron igazolt Kisvárdára.

BÉKÉSCSABA

Az NB III-ból feljutó Békéscsaba az új idényben már nem számíthat Bora Györgyre. A 28 éves Borának lejárt a szerződése, a játékos pedig nem akarta meghosszabbítani a megállapodást.

Az is biztossá vált, hogy Szatmári István a következő szezonban a békéscsabai gárdában fog játszani. Szatmári 2017 és 2019 között már erősítette a lila-fehér alakulatot. A 27 esztendős középpályás legutóbb Gyirmóton bizonyíthatott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC