nb1.hu

Újabb albán hátvéddel erősít az ETO, ex-kispesti védőt igazolt a Sepsi

A védelem jobb oldalán és a középpályán is bevethető albán utánpótlás-válogatott játékost igazolt az ETO FC Győr. Albion Marku a szerb Zeljko Gavric és Milan Krpic, valamint a szintén albán Eneo Bitri után a negyedik nyári szerzeménye a győri klubnak.

Marku 2000. október 14-én született Rrëshenben. A több poszton is bevethető játékos pályafutását a Shënkolli és Kukësi ifjúsági csapatainál kezdte, majd később profi szinten játszott az AF Brians és Shkëndija Tiranë csapataiban. Nemzetközi tapasztalatait a zágrábi Lokomotiva, valamint kölcsönjátékai a KF Laçi és Partizani Tirana csapatainál szerezte. 2022-ben csatlakozott a Dinamo Tirana együtteséhez, ahol szintén meghatározó játékosként teljesített.

Nir Bardea személyében új hátvéddel erősítette meg játékoskeretét a Sepsi OSK. A 28 éves izraeli játékos két évre szóló szerződést kötött klubunkkal. A román állampolgársággal is rendelkező Bardea legutóbb az azeri FK Sabail játékosa volt, de pályafutása során megfordult az izraeli Maccabi Bnei Raina és a Budapest Honvéd csapatánál is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC