nb1.hu

Újabb 100 millió érkezhetne az Újpesthez

Az elnök árulta el a részleteket.

Tegnap sajtótájékoztatót tartott az Újpest FC új tulajdonosi köre, amelyről az NB1.hu már részletesen beszámolt.

Ratatics Péter elnök a kérdésenkire válaszolva elmondta, hogy jelenleg nem keresnek vevőt Csoboth Kevin számára, de megfelelő ajánlat esetén megválnának tőle. Emellett hozzátette, hogy az Újpest új stadiont is kaphat, de arról, hogy elhagyják-e a Szusza Ferenc Stadiont, a szurkolóikkal közösen fognak dönteni.

Újpest: eldőlhet a stadion sorsa, Csoboth Keviné is körvonalazódik

Az eseményen szó esett a lila-fehérek költségvetéséről is. Ratatics kijelentette, hogy ez jelentősen magasabb lesz, mint Roderic Duchatelet tulajdonlása idején.

Az elnök azt is hangsúlyozta, hogy további szponzorok bevonásán dolgoznak, hogy még jobb körülmények között teljesíthessék célkitűzéseiket. A legfőbb cél, hogy az Újpest még ebben az évtizedben bajnokesélyes legyen. A pontos költségvetésről azonban egyelőre nem tudott érdemben nyilatkozni, mivel azt befolyásolják majd a forgalomba még nem került bérletek is.

A lila-fehérek mezén egyelőre a tulajdonos MOL hirdetése lesz látható, de Ratatics elmondta, szívesen venné, ha lenne mezszponzoruk is. Kijelentette, hogy a mezen való hirdetés egy csomag része, amelynek éves díja körülbelül 100 millió forint.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC