nb1.hu

Új szponzor érkezett a Pakshoz

A céglogójuk a csapat felszerelésén is megjelenik ezentúl.

A TARR Kft. lett a Paks új szponzora.

A magyar tulajdonú telekommunikációs szolgáltató vállalat céglogói megjelennek a csapat felszerelésén is – jelezte a klubhonlap.

„Úgy gondolom, sok a közös a két cégben és hasonló a pályafutásunk, a TARR Kft. is onnan indult, ahonnan a paksi labdarúgás több tíz évvel ezelőtt. A szekszárdi kosárlabdát már több mint húsz éve támogatjuk, illetve Zalaegerszegen egy kisebb futball csapatot is szponzorálunk. Pakson 2005 óta szolgáltatunk, és meglátásunk szerint a PAKSI FC a térség legértékesebb együttese. Reméljük, a jövő is hasonló sikereket hoz majd, mint a tavalyi szezon, ehhez próbálunk támogatóként hozzájárulni” – mondta Tarr János, a TARR Kft. igazgatója.

„Nagy öröm számunkra, hogy egy újabb magyar céget tudhatunk szponzoraink között. A TARR Kft. a régióban már bizonyította, akárcsak a saját márkaépítésében, a sportszponzorációban is maixmálisan elhivatott. Sok a hasonlóság a két vállalat között, hasonló utat járunk, így bízunk a hosszútávú együttműködésben” – nyilatkozta Balog Judit ügyvezető a partnermegállapodást követően.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC