nb1.hu

Ugrai Roland tovább repíti a feljutás egyik esélyesét, az NB I-ből kiesett viszont bajban van

Remek egyéni alakítás után lett meg a vezetés.

A Merkantil Bank Liga rajtja előtt a Gyirmótot a feljutás egyik esélyeseként tartották számon, csakúgy, mint vasárnapi ellenfelét, az NB I-ből kiesett Mezőkövesdet. A két gárda a második forduló rangadóját játszotta egymás ellen, ahol a hazaiak 2-0-ra győztek, és Ugrai Roland továbbra is megállíthatatlan.

REMEK GYIRMÓT

A gyirmóti vezetők nagyon jól igazoltak a nyáron, és a nyugodt, sztárallűröktől mentes munkavégzésük jó szereplést ígért. Ennek eredményeként a Gyirmót remekül kezdte a bajnokságot.

Tamási Zsolt csapata az első fordulóban Soroksáron fordított és nyert 2-1-re, míg a második játéknapon a Mezőkövesdet győzte le 2-0-ra. Horváth Rajmund remek egyéni alakításának köszönhetően (két védőt csapott be egy csellel, majd 17 méterről, kissé jobbról, ballal a jobb alsó sarokba csavarta a labdát) a 31. percben szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. Ugrai Roland lélektanilag a legjobbkor, a 44. percben növelte kettőre az előnyt. Ez a csatár második gólja volt a bajnokságban, miután Soroksáron is betalált.

Tamási Zsolt értékelése

Az eredménynek maradéktalanul örülök, hiszen két szép góllal nyertünk. Nem játszottunk igazán jól, de a csapat küzdeni tudásának köszönhetően a két villanással megszerzett előnyünket meg tudtuk tartani.”

BERAGADT MEZŐKÖVESD

A Mezőkövesd, akárcsak az NB I-ből kiesett Kisvárda, szintén gyengén kezdte a szezont. Tóth Mihály csapata azonban legalább már szerzett egy pontot, miután az első fordulóban 0-0-s döntetlent játszott hazai pályán a BVSC ellen.

Meglepetés: legnagyobb riválisa tavalyi rajtját sikerült lemásolnia a Kisvárdának

Tóth Mihály értékelése

„A mai meccset elveszítettük, de úgy érzem, léptünk előre. Az elmúlt héthez képest voltak olyan periódusok, amikor próbáltuk irányítani a játékot, voltak lehetőségeink, helyzeteink. Sajnos az átmenetekben fölénk nőtt a hazai gárda, és két elkerülhető gól után futottunk az eredmény után.”

A következő fordulóban a Gyirmót a hárompontos Csákvár vendége lesz, míg a Mezőkövesd az eddig hibátlan Szentlőrincet fogadja.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC