nb1.hu

U19: kiütötték az ukránok a magyar válogatottat

Férfi U19-es futsalválogatottunk 5-1-es vereséggel zárta az ukránok elleni szombati felkészülési mérkőzését – jelezte az MLSZ.

A jó erőkből álló ukrán válogatott az első félidőben eldöntötte a nyíregyházi Continental Arénában rendezett felkészülési mérkőzést, szünetig megérdemelten szerzett háromgólos előnyt.

A második félidő valamelyest kiegyenlítettebb játékot hozott, az ukránok megszerezték a negyedik góljukat, majd a hajrában Bognár Martin fejesével szépítettünk. Az más kérdés, hogy az utolsó gól a vendégeké lett, akik végig jobban játszva, megérdemelt győzelmet arattak.

– Az ukrán válogatott remek csapat, de ma alaposan megkönnyítettük a dolgukat, hiszen három olyan kapitális hibánkból szereztek gólt, amelyet már ezen a szinten sem lenne szabad elkövetni – értékelt a mérkőzés után Frank Tamás. – Akadtak jó periódusaink a mérkőzésen, amikor megvoltak a labdaszerzéseink, lehetőségeket alakítottunk ki, viszont nem voltunk elég hatékonyak a kapu előtt. Az ukránok jelenleg a játék minden elemében előttünk járnak, megérdemelten nyertek, de nem is az eredmény, hanem az elkövetett hatalmas hibák miatt vagyok csalódott, amelyekkel megfosztottuk magunkat egy szoros eredmény lehetőségétől.

Magyarország-Ukrajna 1-5 (0-3)
Magyarország: Mező Lőrinc – Bognár Martin, Győri Balázs, Molnár Dániel, Juhász Viktor Márk
Cserék: Lehotai Ákos, Tóth Barnabás, Hajnal Norbert, Novák Dániel, Varga Zoltán, Kovács Benjamin, Urr Dániel, Pintér Ákos, Nguyen Nhat Duy, Balogh Alex

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC