nb1.hu

U19: kiütötték az ukránok a magyar válogatottat

Férfi U19-es futsalválogatottunk 5-1-es vereséggel zárta az ukránok elleni szombati felkészülési mérkőzését – jelezte az MLSZ.

A jó erőkből álló ukrán válogatott az első félidőben eldöntötte a nyíregyházi Continental Arénában rendezett felkészülési mérkőzést, szünetig megérdemelten szerzett háromgólos előnyt.

A második félidő valamelyest kiegyenlítettebb játékot hozott, az ukránok megszerezték a negyedik góljukat, majd a hajrában Bognár Martin fejesével szépítettünk. Az más kérdés, hogy az utolsó gól a vendégeké lett, akik végig jobban játszva, megérdemelt győzelmet arattak.

– Az ukrán válogatott remek csapat, de ma alaposan megkönnyítettük a dolgukat, hiszen három olyan kapitális hibánkból szereztek gólt, amelyet már ezen a szinten sem lenne szabad elkövetni – értékelt a mérkőzés után Frank Tamás. – Akadtak jó periódusaink a mérkőzésen, amikor megvoltak a labdaszerzéseink, lehetőségeket alakítottunk ki, viszont nem voltunk elég hatékonyak a kapu előtt. Az ukránok jelenleg a játék minden elemében előttünk járnak, megérdemelten nyertek, de nem is az eredmény, hanem az elkövetett hatalmas hibák miatt vagyok csalódott, amelyekkel megfosztottuk magunkat egy szoros eredmény lehetőségétől.

Magyarország-Ukrajna 1-5 (0-3)
Magyarország: Mező Lőrinc – Bognár Martin, Győri Balázs, Molnár Dániel, Juhász Viktor Márk
Cserék: Lehotai Ákos, Tóth Barnabás, Hajnal Norbert, Novák Dániel, Varga Zoltán, Kovács Benjamin, Urr Dániel, Pintér Ákos, Nguyen Nhat Duy, Balogh Alex

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC