nb1.hu

U17: bravúros eredményt ért el a magyar válogatott

Olaszország volt a mieink ellenfele.

A Telki Kupa utolsó fordulójában a magyar U17-es válogatott Olaszországgal csapott össze. Az olaszok az előző két fordulóban nyertek, így már biztos tornagyőztesként vágtak neki az összecsapásnak. A mieink ezt megelőzően mindkét meccsüket elveszítették.

A mai meccsen a 10. percben Galambos János góljával szerezték meg a vezetést a magyarok. A 21. percben megduplázták a mieink a fórt Csóka Gergely találatával. Az első félidő még egy gólt hozott, ezt Vincenzo Damiano lőtte szabadrúgásból. A második játékrészben Wébel Máté vette be a saját kapuját, ezzel kialakult a 2-2-es végeredmény.

„Az eredménytől függetlenül is azt érzem, hogy sokat lépett előre a csapat a torna során, látható volt a folyamatos fejlődés, ezt az ívet szeretnénk tartani a novemberi novemberi Eb-selejtezőkig. Az első meccsen még nem volt meg az összhang a játékosok között, a második meccset a helyzetek alapján megnyerhettük volna, és végül a harmadik meccsen, a legjobb ellenféllel szemben már egész biztatóan játszottunk. Mentálisan nagyon erős volt ma a csapat, ennek köszönhetően akár meg is nyerhettük volna a meccset, igaz, a játék képe alapján a döntetlen jóval reálisabb eredmény” – idézi Németh Antal szövetségi edzőt az mlsz.hu.

Magyarország-Olaszország 2-2 (2-1)
Magyarország: Balogh T. Márk – Kárász Tamás, Lakatos Martin, Csóka Gergely – Mónos Zoltán (Wébel Máté, 57.), Petrók Viktor (Prettenhoffer Márton, 91.), Riba Zsombor (Zubor Ádám, 57.), Zoltai Levente (Söptei Bálint, 84.), Milicz Péter – Galambos János (Kátai Szabolcs, 57.), Gólik Benjámin (Nyikos Botond, 84.)
Gólszerzők: Galambos 10., Csóka 21., ill. Damiano (23.), Wébel (öngól, 75.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC