nb1.hu

Tulajváltás Eszéken? A Red Bull bejelentkezett Mészáros Lőrincnél

Az energiaital-vállalat nemcsak a csapatot, de a hozzátartozó létesítménykomplexumot is megvásárolná.

Egy horvátországi napilap szerint Mészáros Lőrinccel felvette a kapcsolatot a Red Bull, hogy tárgyaljanak a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NK Osijek megvásárlásáról – írta meg a VG. Az osztrák vállalat az eszéki focicsapattal együtt megvenné a nyolcvanmillió eurós beruházás részeként, magyar befektetők és a magyar állam finanszírozásával megvalósuló stadiont, az Opus Arénát is.

A komplexumot úgy tervezték, hogy a focin kívül más rendezvénynek is otthont adjon, például konferenciáknak, kiállításoknak, bemutatóknak és egyéb eseményeknek. Az öthektáros területen elhelyezkedő létesítmény hét pályát, utánpótlás- és edzőcentrumot is magában foglal. Az arénában az innovatív technológiák is helyet kapnak a teljes létesítményt pásztázó kamerarendszeren és a LED-es világításon túl.

Azt már a Mandiner teszi hozzá, hogy az eredeti forrás, a 7dnevno.hr arról is ír, hogy az NK Osijek háza táján nő a bizonytalanság, miután egyre több kulcsjátékos távozik a klubtól. Szurkolói körökben pedig az a pletyka terjed, hogy Mészáros köre túladna az egyesületen.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC