nb1.hu

Továbbra is számít egyetlen légiósára a Kecskemét

Belényesi Csaba után a Kecskeméti TE egyetlen légiósa, Mihajlo Meskhi is új szerződéssel kötelezte el magát a csapat mellett. A 27 éves ukrán középpályás új kontraktusa 2026 nyaráig szól, olvasható a klubhonlapon.

Meskhi a feljutást követően, 2022 nyarán csatlakozott a KTE keretéhez, és elsősorban nagyon hasznos kiegészítő emberként lett fontos tagja az ezüstéremig menetelő csapatnak. Két idény alatt összesen 46 tétmérkőzésen kapott szerepet, ezeken a találkozókon három gólpasszt is jegyzett. Az új szezonban az FTC elleni bajnokival gyarapította eddig ezt a számot, így közelít az 50. tétmeccse felé lila-fehérben.

„Nagyon jó érzések vannak most bennem, szeretnék mindenképpen köszönetet mondani a menedzsmentnek és a szakmai stábnak, hogy bíznak bennem. Köszönöm természetesen a szurkolóknak is azt, hogy amióta itt vagyok, mindig maximálisan mellettünk állnak, ez sokat jelentett személy szerint nekem is. Ami a céljaimat illeti, szeretnék megharcolni a kezdőcsapatba kerülésért, ahogy mindenki, ezért mindent meg is fogok tenni, ami tőlem telhető. Nagyon jó játékosok szerepelnek a posztomon is, de a konkurencia mindannyiunk teljesítményére csak ösztönzőleg hathat.”

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC