nb1.hu

Titokban török sztárcsapattal játszott a Csákvár

Nem vallott szégyent a magyar csapat.

Felkészülési mérkőzést játszott egymással az NB II-es Csákvár és  török sztárcsapat a Galatasaray. A találkozóról a magyar csapat hivatalos oldala a kezdősípszó után számolt csak be, mert titokban kellett tartani az összecsapást. Érdekesség, hogy ennek ellenére, mintegy 200 török fanatikus mégis tudomást szerzett csapatuk meccséről, így ők a helyszínen látták a mérkőzést.

A találkozót végül a törökök nyerték 4-2-re, ami annak fényében még hízelgőbb, hogy a Galatasaraynál olyan játékosok léptek pályára, mint az olasz válogatott Nicola Zaniolo vagy éppen a 109-szeres belga válogatott Dries Mertens.

A meccs pikantériája, hogy a második félidőben egymásnak esett Karacs Dániel, és a Galatasaray sztárja Nicolo Zaniolo. A két játékos a találkozó végén már kibékült egymással.

 

Galatasaray-Aqvital FC Csákvár 4-2 (1-0)

Bad Waltersdorf, 200 néző

Galatasaray: Yilmaz (Balaban, 46.) – Ali Turap (Dogan, 46.), Baltaci (Tasende, 62.), Bayram (Ross, 70.), Dubois – Aksaka (Akman, 63.), Ayhan (Demiroglu, 70.) – Morutan, Mertens (Akman H., 46.), Emre – Zaniolo. Vezetőedző: Okan Buruk.

Aqvital Csákvár: Pécsi (Zelizi, 71.) – Murka (Nat, 71.), Papucsek (Umatham, 71.), Karacs (Babós), László N. (Kapronczay, 71.) – Farkas A. (Major M., 71.), Mészáros D. (Helmich, 71.), Szakály D. (Hulicsár, 71.) – Tamás N. (Juhász L., 71.), Nagy Z. (Simon Á., 71.), Fejős (Baracskai, 71.). Vezetőedző: Tóth Balázs.

Gólszerző: Baltaci (1-0) a 3., Tamás N. (1-1) az 51., Ayhan (2-1) az 53., Zaniolo (3-1) az 56., Zaniolo (4-1) a 60., Major M. (4-2) a 76. percben

Pár nappal korábban a Kisvárda ellen lépett pályára a Galatasaray.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC