nb1.hu

Szűk előnnyel várhatja a visszavágót a Debrecen

A mérkőzésen megsérült Ferenczi János, akit le kellett cserélni az első félidőben.

Egy gólos győzelmet aratott Konferencia-liga-selejtező második fordulójában a Debrecen, amely az örmény Alashkert otthonában tudott nyerni.

A találkozót hatalmas kedvvel indította mindkét csapat, a 3. percben Dzsudzsák Balázs trafálta telibe a kapufát – egy percen belül háromszor próbálkozhatott a Loki -, majd a másik oldalon egy védelmi hibát követően adódott lehetőség az örmények előtt. Az első játékrész gól nélkül záródott, a DVSC-nél egy kényszerű változtatást kellett eszközölnie Srdjan Blagojevicnek: Ferenczi János sérült meg.

A második félidőt kiválóan kezdte a Debrecen, az 50. percben Dorian Babunszki beadását követően Stefan Loncar lőtt laposan az Alashkert kapujába (0-1). A gólt követően nem vett vissza a DVSC, igyekeztek megszerezni a második gólt, míg az örményeknek leginkább kontrából adódtak lehetőségei. A 80. percben Megyeri Balázsnak kellett résen lennie, amikor parádés védést mutatott be egy hazai kísérletnél.

A találkozó ráadásában Angulo próbálkozott egy messzi átlövéssel, ami éppen csak elkerülte a kaput. Az eredmény viszont nem változott, így egy gólos előnnyel várhatja a debreceni visszavágót Srdjan Blagojevic együttese.

Konferencia-liga, második forduló, első mérkőzés:
Alashkert (örmény) 0-1 Debrecen
Játékvezető: Vasszilisz Fotiasz (görög)
Alashkert: Cancarevic – Muzek, Ustinov, Voskanyan, Carillo – Racines (Fataj 77.), Khurtsidze (Nalbandyan 90+2.), Wbeymar, Mimito (Gareginjan 77.) Flores Barrios – Agdon (Kutalia 60.)
Debrecen: Megyeri – Kusnyír, Dreskovic, Lagator, Ferenczi (Romancsuk 41.) – Kyziridisz (Domingues 69.), Loncar – Szécsi (Oliveira 69.), Marinique, Dzsudzsák (Bódi 88.) – Do. Babunszki (Bárány 88.)
Gól: Loncar (50.)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC