nb1.hu

Sztankovics az NB I iramát minősítette, Blagojevics büszke a játékosaira – reakciók

Az NB I 20. fordulójában a Ferencváros 2-1-ra nyert a Debrecen vendégeként.

DVSC-FTC: gólhátrányból fordított a címvédő, Varga megint fejjel talált be

A hazaiak szerb vezetőedzője az M4Sportnak adott interjújában elmondta, hogy büszke a játékosaira.

Szrdjan Blagojevics: „Tudtuk, hogy mire számíthatunk, így készítettem fel a csapatot. Tisztában voltunk vele, hogy egy nálunk erősebb együttes ellen lépünk pályára, az FTC egy nagyon jó játékosokból álló topcsapat. Magas iramú mérkőzés volt, ilyenkor gyorsabban kell reagálni és gondolkodni a pályán, amit ma sikerült végrehajtanunk. Pont az ehhez hasonló találkozók segítenek a fejlődésben.”

Büszke vagyok a csapatra, a játékosaim mindent megtettek ma és elégedett vagyok a teljesítményükkel a végeredmény ellenére is.

A Fradi szerb mestere szerint a bajnokságot és a nemzetközi kupaszereplést külön kell választani.

Dejan Sztankovics: „Ez egy nehéz mérkőzés volt egy erős, motivált csapat ellen. Már az első percben megszerezték a vezetést, de nem veszítettük el a szervezettségünket és a taktikánk jól működött a meccs végéig. Megszenvedtek a srácok, de megérdemelték a győzelmet.

Ha a magyar bajnokság minden mérkőzése ilyen iramú lenne, mindenki évről évre jobban teljesítene. Szerintem az NB I magas minőséget képvisel, két-három magyar csapatnak kellene folyamatosan európai kupasorozatokban szerepelni!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC