nb1.hu

Sztankovics: az apróságok fognak dönteni a Genk ellen

Az FTC szerb mestere hasonló játékra számít, mint a genki meccsen.

A Ferencváros csütörtöki, Genk elleni Ekl-mérkőzése előtt a vezetőedzőt megelőzően Sigér Dávid beszélt az esélyekről a délutáni sajtótájékoztatón.

„Azt gondolom, hogy egy gól dönthet. Annak ellenére, hogy Genkben voltak helyzetei mindkét csapatnak, túl sokat nem voltak veszélyben a kapuk. Elsődlegesen a biztonság volt a fontosabb, pedig mi és ők is magasan védekeztünk. Részünkről ez nem volt véletlen, ezzel akartunk problémát okozni az ellenfélnek.”

A Fradi középpályása a nézőkre is kitért.

„A szurkolóink pont úgy számítanak ránk a pályán, hogy jó eredményt érjünk el, mint ahogy mi is számítunk rájuk, hogy minél többen jöjjenek, minél hangosabbak legyenek. Ezért is nyilván mindent megteszünk a győzelemért.”

Dejan Sztankovics örül annak, hogy Varga Barnabáson kívül nincs más sérült játékos a keretben.

„Érdekes mérkőzést várok, mindkét csapat hasonló stílusban játszik mind taktikailag, mind fizikálisan és ez holnap is erre számítok. Az FTC-hez hasonlóan a Genk is képes a mérkőzés közben változtatni a tempón, a védelmi vonalon vagy a formáción. Erre a meccsen végig oda kell figyelnünk. Holnap az apróságok fognak dönteni, legyen ez egy szöglet, egy szabadrúgás, vagy egy megpattanó labda.

A szerb mester a Fradi korábbi labdarúgóját, John Paintsilt is méltatta, de a csapat a saját játékát akarja játszani.

„Szerintem a Fiorentinának, a Genknek és a Ferencvárosnak is ugyanannyi esélye van a továbbjutásra. 65 percig jól játszottunk Firenzében, két is góllal vezettünk, mégis döntetlen lett a vége. Nem szeretek előre számolgatni, szeretném ha dominálnánk a Genk ellen, hiszen egy győzelemmel ott lehetünk a legjobb 16 csapat között.”

Az összecsapás csütörtök este, 18:45-kor kezdődik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC