nb1.hu

Szombaton újra szurkolhatnak a Haladás rajongói

Jön az első edzőmeccs.

A Haladás kiharcolta, hogy az NB II-ben maradhasson, de a klubot üzemeltető gazdasági társaság kilátástalan anyagi helyzete miatt végül nem kapott versenyengedélyt a másodosztályú folytatáshoz.

A szombathelyiek sorsával rengeteg cikkben foglalkoztunk már. Pénteken például arról közöltünk riportot, hogyan és miként tudna a Haladás (összefogva a HVSE-vel, az Illés Akadémiával és az önkormányzattal) a harmadosztályban elindulni.

Tényleg életben maradhat a Haladás, de ehhez továbbra is kellenek a fanatikus szurkolók

Ennek egyik fontos, első lépcsőfoka volt az, amikor kedden bejelentették, hogy megszűnt a Haladást üzemeltető Kft. Innentől kezdve ugyanis szabad, de elképesztően nehéz az út addig, hogy a szombathelyiek elindulhassanak az NB III-ban.

Közben a HVSE Szenci Imre vezetőedző irányításával hétfőn elkezdte a felkészülést. Kedden bejelentették, hogy szombaton jön az első edzőmeccs, méghozzá a Gyetván ellen. A helyszín a Kondics utcai pálya lesz, a kezdési időpont 10 óra.

Mint már jeleztük, Jancsó András, Szakály Attila és Tarján Patrik úgy döntöttek a volt NB II-es csapatból, hogy Szombathelyen maradnak. Mindhárman eligazolhattak volna magasabb osztályban szereplő csapatokhoz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC