nb1.hu

Szögletgól-specialista szerb szélsővel erősítene a DVSC – sajtóhír

A fiatal szélső próbajátékon van a Lokinál.

Batik Bence, Pálfi Donát, Naoki Senaga, Arandjel Sztojkovics és Szűcs Tamás után újabb támadó szellemű játékos igazolhat Debrecenbe. Szerb sajtóértesülések szerint Luka Adzsics, az FK Csukaricski csapatától, a szerződése lejárta után ingyen távozó szerb szélső a Lokinál folytatja pályafutását.

A mozzartsport.com információi szerint a 25 éves szélső jelenleg a DVSC-nél van próbajátékon. A szerb sportoldal arról is ír, hogy akárcsak korábbi csapata, Adzsics is hullámvölgyekkel teli szezont zárt, de egy igen emlékezetes tette hajtott végre a bajnokság 25. fordulójában. Adzsics örökre beírta magát a szerb élvonal történelemkönyvébe, amikor a szabadkai Spartak elleni mérkőzésen kétszer (!) is szögletből volt eredményes. Íme, a második találat:

A Crvena zvezdában nevelkedett játékosa pályafutása során megfordult a belga, a holland és a török élvonalban is és fiatalon hatalmas reménységként tartották számon. 2018-ban a szerb bajnokságot ünneplő 19 éves Adzsics játékjogáért 800 ezer eurót fizetett az Anderlecht, de végül sehol nem sikerült gyökeret vernie. A Csukaricski 2022 nyarán igazolta le, de többnyire csereként lépett pályára az első szezonjában. Adzsics az előző idényben 31 mérkőzésen 6 gólt lőtt és 7 gólpasszt osztott ki.

FRISSÍTÉS
Luka Adzsics a saját Instagram-sztorijában reagált a szerb sportoldal cikkére. A 25 éves szélső ezt írta a hírre reflektálván: ‘Hú, nagyon messze jártok!’ Ezek szerint mégsem Debrecen lesz a következő állomáshelye.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC