nb1.hu

Szoboszlai kimaradt az őszi PL-álomcsapatból az Optánál

A magyar játékos két klubtársa viszont bekerült.

A statisztikákkal foglalkozó Opta féltávnál elkészítette a Premier League őszi idényének álomcsapatát – vette észre a csakfoci.hu. Az angol bajnokság élén álló Liverpool két játékost delegál az összeállításba, ám a klub magyar játékosa, Szoboszlai Dominik kimaradt. A névsor a csapat brazil kapusával, Alisson Beckkerrel indul, a védelemben pedig ott van klubtársa, a holland Virgil van Dijk is.

A legtöbb játékost holtversenyben az Arsenal és a Manchester City adja az álomcsapatba. A londoni csapatból Oleksandr Zinchenko, Declan Rice és Martin Ödegaard került be. A manchesteri kékeket eközben Kyle Walker, Rodri és Bernardo Silva képviseli. Nem tagja az álomcsapatnak viszont a góllövőlistát 14 találattal vezető Erling Haaland, aki helyett csatárposzton Heung-min Szonra esett az Opta választása.

A Liverpool legközelebb 2024 január 1-jén lép pályára a Premier League-ben. Jürgen Klopp együttese este 9 órás kezdéssel látja vendégül a Newcastle-t. A bajnokság másik magyarja, a jelenleg sérüléssel bajlódó Kerkez Milos csapata, a Bournemouth 2023 utolsó napján a Tottenham vendége lesz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC