nb1.hu

Szoboszlai sem tudott segíteni a Liverpoolon, Bolláék nagyot hajráztak

A Ferencváros csoportriválisa győzni tudott Szerbiában.

Európa-liga

A Liverpool Szoboszlai Dominik nélkül kezdett a Toulouse otthonában, a hazaiak Aron Donnum találatával kerültek előnybe a 36. percben. A szünetben Jürgen Klopp becserélte Szoboszlait, ám ő sem tudott segíteni csapatán. Dallinga góljára még válaszolni tudott a Liverpool egy öngólnak köszönhetően, de pár minutummal később megint kettővel mentek a franciák Magri révén. A meccs végén Diogo Jota kozmetikázott még az eredményen, de a Pool kikapott Franciaországban – a ráadásban Quansah gólját Mac Allister kezezése miatt elvették.

Bolla Bendegúzzal a kezdőcsapatban rohamozott a Servette, amely sorsdöntő mérkőzést játszott a Sheriff Tiraspol ellen. A vendég moldávok jutottak előnyhöz, amikor Yoan Severin a saját kapuját vette be. Az összecsapás hajrájáig nem változott az állás, ám ekkor Steve Rouiller egyenlített, majd Bedia büntetőjével megfordította a mérkőzést a Servette.

Toulouse (francia) – Liverpool (angol) 3-2 (1-0)
Liverpool: Szoboszlai Dominiket a félidőben cserélték be.

Servette (svájci) – Sheriff Tiraspol (moldáv) 2-1 (0-1)
Servette: Bolla Bendegúz végigjátszotta az összecsapást.

Európa-konferencialiga

A Ferencváros csoportjában az 5 ponttal álló Fiorentina a Csukaricskihez látogatott. Az olaszok már a 8. minutumban előnybe kerültek egy büntetőnek köszönhetően – M’Bala Nzola értékesítette azt. A mérkőzésen több gól nem esett, így a Fiorentina 1-0-s győzelmével lépéselőnybe került, míg a Csukaricskinek szinte minden esélye elszállt a továbbjutásra.

Csukaricski (szerb) – Fiorentina (olasz) 0-1 (0-1)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC