nb1.hu

Szoboszlai őszintén beszélt a saját sérüléséről és az orvosok lassúságáról

Nem tudja pontosan, hogyan működik a protokoll, de egyértelmű volt a sietségük.

Mint ismert, a magyar válogatott elképesztő mérkőzésen 1-0-ra legyőzte Skóciát az Európa-bajnokság A-csoportjában, így megőrizte az esélyét a továbbjutásra.

Kisokos szurkolóknak – így juthat tovább a magyar válogatott

A mérkőzés után a mixzónában a válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is nyilatkozott.

„Eddig is büszke voltam a csapatra, mert megmutattuk, hogy helyzeteket tudunk kialakítani és jól tudunk játszani. Most picit a szerencse is felénk fordult, a végén valahogy sikerült berúgni a győztes gólt. Mondtam Kevinnek: nyugodtan sírj, mert ilyen nem történik sokszor az életben! Innentől kezdve reménykedünk, hogy a többi meccs is jól alakul és mehetünk tovább.”

Szoboszlai csapatkapitányhoz méltó módon igazi vezérként viselkedett Varga Barnabás eseténél: irányította az eléggé lassú orvosi beavatkozást, siettette a hordággyal a komótos tempóban pályára szaladó mentősöket.

„Nem kívánom senkinek, amit láttam: az elsők között voltam, aki odaért, beleégett a szemembe az egész. Nem értem a protokollt, hogy miért nem rohannak ilyenkor a mentősök vagy miért nem szabad a hordágyat behozni, de az egész kispadunk betolta az összes mentőst, akit csak lehetett, én pedig berángattam a hordágyat. Nem hiszem, hogy ilyenkor a protokoll bármit is számít. Nagy kérdés és tanulság ez az eset, remélem, mindenki észbe kap, hogy pár másodperc is életet tud menteni.”

A Liverpool középpályása érezhetően sérülten játszik, a combja be van kötve, a sprinteket nem tudja száz százalékosan végezni, a labdákra nem ér úgy oda – Marco Rossi szövetségi kapitány elmondta, hogy valóban sérülten játszik, de nélküle nincs csapat.

„Igen, voltam már jobb állapotban, eléggé fáj még a lábam, egy-két napot regenerációval töltöttem. Remélem, ha továbbjutunk, akkor a következő meccsre már jól leszek.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC