nb1.hu

Szoboszlai örülhetett a magyaros meccs végén, Schäferék villámrajtot vettek

Schönék is hamar eldöntötték a mérkőzést.

ANGLIA

Az angol élvonal szombati játéknapján Liverpool-Bournemouth meccs is szerepelt a programban. A hazaiaknál Szoboszlai Dominik, a vendégeknél pedig Kerkez Milos is kezdett. A „magyaros” mérkőzés végén Szoboszlai örülhetett, ugyanis a Pool megszerezte a három pontot. A hazaiak egyébként már az első félidőben lerendezték a találkozót, hiszen a szünetben 3-0-ra vezettek. Az első gól Luis Díaz nevéhez fűződik, a kolumbiai támadó a 26. percben megbüntette, hogy Kepa rosszul mozdult ki a kapujából. És ha egy üzlet beindul… Díaz a 28. minutumban megint betalált, majd szűk 10 perccel később Darwin Núnez volt eredményes. A térfélcsere után újabb találat már nem született, vagyis a Pool 3-0-ra nyert. Szoboszlait a 60. percben lecserélték, Kerkez végig a pályán volt.

Premier League 5. forduló
Liverpool–Bournemouth 3-0

A másodosztályban a WBA-Plymouth mérkőzés is érdekesnek ígérkezett magyar szempontból, mivel a hazaiaknál Callum Styles, a vendégeknél pedig Szűcs Kornél léphetett pályára. A két játékos közül Szűcs kezdett, míg Styles csere volt. Az összecsapáson egy találatot láthattak a drukkerek: a 62. percben Maja villant meg, ezzel a WBA 1-0-ra diadalmaskodott. Szűcs végig a pályán volt, Styles nem jutott szóhoz.

Championship (II. osztály) 6. forduló
West Bromwich Albion–Plymouth Argyle 1-0

Az angol harmadosztályban a Bolton a szünetben 4-0-ra vezetett a Reading ellen. A pihenő után a Reading valamelyest kozmetikázott az eredményen, ám a Bolton sikere nem forgott veszélyben. Az 5-2-es győzelmet arató együttesben Schön Szabolcs kezdett, majd a 72. percben Kyle Dempsey váltotta őt.

League One (III. osztály) 7. forduló
Bolton Wanderers–Reading 5-2

NÉMETORSZÁG

Schäfer András gárdája, az Union Berlin 2-1-es győzelemmel zárta a Hoffenheim elleni bajnokit. A berliniek villámrajtot vettek, mivel az ötödik percben már 2-0 szerepelt az eredményjelzőn. A hátralévő időben a Hoffenheim erejéből csak a szépítésre futotta. Az Union Berlinben végig a pályán volt Schäfer András, a Hoffenheimben Szalai Attila nem került be a keretbe. Az Union négy kör után hibátlan, két döntetlen mellett kétszer győzedelmeskedett.

Bundesliga 4. forduló
Union Berlin–Hoffenheim 2-1

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC