nb1.hu

Szoboszlai: Már számolom vissza a napokat, hogy mikor léphetek pályára az Anfielden

A magyar válogatott csapatkapitánya, elárulta, miért a nyolcas mez lett a befutó.

Vasárnap Szoboszlai Dominik hivatalosan is a Liverpool játékosa lett. A 22 éves labdarúgó négyéves szerződést kötött új klubjával. 

Nagyszerű fogadtatásban részesült az RB Leipzigtől távozó magyar válogatott csapatkapitánya, aki elárulta először nem izgulta túl a Liverpool érdeklődését.

“Természetesen nagyon boldog voltam, de amíg nem voltak konkrét egyeztetések nem akartam túl reagálni. Nyugodt maradtam. Amikor felhívott a főnök, akkor már éreztem, hogy ez nem csak egy egyszerű pletyka” – nyilatkozta Szoboszlai Dominik a Liverpool hivatalos oldalának

A szurkolók kommentcunamija

“A bejelentés után megőrült a telefonom. Rengeteg üzenetet és gratulációt kaptam. Köszönöm a szurkolóknak ezt a kedves fogadtatást” – hálálkodott a magyar labdarúgó. 

Már a debütálásra fókuszál

“Természetesen már számolom vissza a napokat, hogy mikor mutatkozhatok be. Hihetetlen lesz, amikor Liverpool játékosként pályára léphetek az Anfielden” – mondta Szoboszlai. 

A nyolcas mez háttere

“Nincs különösebb oka, hogy a nyolcas számot viselem. Persze nagyszerű szám, amit kiváló játékosok viselnek, viseltek a világban, köztük a klub legendája Steven Gerrard is. Van egy Steven Gerrard-idézet tetoválva a karomon, lehet tudat alatt ez is közrejátszott” – mesélte a Liverpool új igazolása.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC