nb1.hu

Szoboszlai: Jól jött az 5-0-s pofon, mindenki leszállt a Földre

Nagy Zsolt ugyanakkor úgy nyilatkozott, hogy ez egy vereséggel felérő döntetlen volt.

A Magyarország-Bosznia-Hercegovina mérkőzést követően elsőként a második válogatott mérkőzésén már kezdőként pályára lépő Nikitscher Tamás nyilatkozott az M4 Sportnak. A Kecskemét játékosa nagy utat tett meg a válogatott szereplésig, s ugyan felemás érzései vannak a mérkőzéssel kapcsolatban, gyerekkori álma vált valóra.

Gyerekkori álmom vált valóra, ennyi ember előtt játszani elképesztő volt. Felemás érzéseim vannak, rengeteg helyzetünk volt. Remélem jó példát tudok mutatni sok kisgyereknek és sérült játékosnak, hogy hittel és kemény munkával megvalósulhat bármi.

Szoboszlai Dominik büszke volt a csapatra, hogy fel tudtak állni a padlóról, külön kiemelte az ellenfél kapusát, aki zseniálisan védett.

Őszintén megmondva büszke vagyok a csapatra, hogy egy 5-0 után ilyen teljesítményt nyújtva sikerült megmutatni a valódi énünket. Olyan volt mintha hárman álltak volna a kapuban, úgy védett a kapusuk. Sokkal szervezettebbek voltunk, betartottuk az utasításokat. Nyilván szomorú vagyok de elindultunk egy jó irányba. Jól jött az 5-0-s pofon, mindenki – köztük én is – lejött a Földre.

Nagy Zsolt kissé csalódott volt a mérkőzés után. A Puskás Akadémia játékosának ez egy vereséggel felérő döntetlen volt.

Személy szerint nekem ez felért egy vereséggel, mert végig támadtunk a mérkőzésen. A kapusuk élete meccsét játszotta. Úgy érzem mi jól játszottunk, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült gólt lőni. Ha így játszunk, akkor jó eséllyel várjuk a következő mérkőzéseket.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC