nb1.hu

Szoboszlai elárulta, hogy mi jelentette a fordulópontot

Saját játékára is kitért a válogatott csapatkapitánya.

A Premier League ötödik fordulójának nyitómérkőzésén Szoboszlai Dominik ismét ott volt a kezdőben a Wolverhamptonban vendégszereplő Liverpool csapatában. Az első félidőben nem játszottak jól Jürgen Klopp fiai, amit a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a német szakember is hangoztatott, de büszke a játékosaira, hogy vissza tudtak jönni a mérkőzésbe. A találkozó után az LFC TV kérdezte a magyar válogatott csapatkapitányát a fordítás kulcsáról.

„Egyszerűen nem adtuk fel! A félidei szünetben azt kérte tőlünk az edző, hogy sokkal többet kell nyújtanunk a pályán. Miután formációt váltottunk, mindenkinek jobban ment a játék és sikerült fordítani.”

Klopp a második játékrészre Luís Diaz becserélésével még támadóbb felállásba küldte pályára csapatát, aminek köszönhetően Szoboszlai a középpálya közepére került.

„Ha kicsit hátrébb kell játszanom, akkor ott játszom. Valóban több volt a védekező feladatom, de ugyanúgy segítettem a támadásokat. Megpróbálkoztam távoli lövésekkel is, de ezúttal nem jött össze a gól. Majd legközelebb!”

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC