nb1.hu

Szoboszlai Dominik meglepő helyen a Pool-játékosok rangsorában

A Liverpool FC labdarúgócsapatával foglalkozó This Is Anfield a játékosok teljesítménye alapján összeállította a 2023/24-es szezon rangsorát. A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik nem túl előkelő helyen végzett.

Jürgen Klopp utolsó idényében a Liverpool a Premier League 3. helyén végzett és megnyerte az Angol Ligakupát. Szakértői pontozás alapján alakult ki a 23 főből álló lista azokból a játékosokból, akik legalább 10 mérkőzésen magukra öltötték a vörös mezt. Szoboszlai Dominik a 20. helyet kapta, 6,42-es átlagértékeléssel, csak Tsimikas, Gravenberch és Nunez kapott nála is gyengébb pontszámot.

Az oldalon azt írják a magyar légiósról, hogy a szezon elején kiemelkedően teljesített, de az idény végére már látszott rajta a fáradtság. A szurkolók remélik, hogy a 23 éves középpályás a következő szezonokban meghatározó játékossá növi ki magát. Szoboszlai a 2023/24-es idényben 30-szor lépett pályára kezdőként és 15-ször cserélte be őt Jürgen Klopp, ezalatt 7 gólt szerzett és 4 gólpasszt osztott ki.

A lista élén a Liverpool csapatkapitánya, Virgil Van Dijk végzett, megelőzve az argentin világbajnok Alexis Mac Allistert és a remek szezont futó fiatal Jarell Quansah-t.

Marco Rossi szavaival megkezdődött a magyar válogatott felkészülési időszaka

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC