nb1.hu

Szoboszlai Dominik látványos góllal válaszolt a kritikákra – értékelések

A magyar középpályás a kilencedik BL-találatát szerezte.

Szoboszlai Dominik szerezte a Liverpool harmadik gólját az AC Milan elleni, keddi BL-találkozón, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Arne Slot, a Liverpool edzője több játékosát, köztük Szoboszlait is dicsérte a mérkőzés után. A magyar válogatott csapatkapitányának játékát a SofaScore 7,8-as, a WhoScored 7,66-os, a thisianfield.com 7-es osztályzattal értékelte.

Szoboszlai munkabírása kimagasló, ráadásul folyamatosan nyomást gyakorol az ellenfélre. Ez a Milan ellen is így volt, de több pontatlan passza volt és sokszor eladta a labdát. Slot azt mondta, hogy „a számain javítania kell”, amire a magyar középpályás góllal válaszolt.

Ez volt a kilencedik Bajnokok Ligájában szerzett találata Szoboszlainak, aki az az első gólját a legrangosabb kupasorozatban napra pontosan öt évvel korábban, 2019. szeptember 17-én még a Salzburg futballistájaként szerezte: a Genk felett aratott 6-2-es sikerből vette ki a részét, ezzel 18 évesen és 327 naposan a legfiatalabb magyar játékossá vált a BL főtábláján, Lisztes Krisztián csúcsát átadva a múltnak.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC