nb1.hu

Szerb támadó góljai döntötték el az FTC horvát ellenfele elleni meccsét

Alekszandar Pesics duplázott.

Szerda délután 4×30 perces felkészülés mérkőzést játszott a Ferencváros a horvát élvonalbeli NK Istra együttesével. A tiroli Lienzben az FTC keretében a legértékesebb játékosok közül nem nem volt ott Abu Fani, Marquinhos és Zachariassen sem.

A 49. percben Kehinde passza után Pesics szerezte meg a vezetést a Fradinak, amit a szerb támadó tíz perccel később megduplázott. A gólpasszt ezúttal Ben Romdhane adta. A horvát csapat a 79. percben egy szöglet után szépített az Istra, Ivanisevic szerencsés mozdulata után. Az utolsó játékrész 9. percében Bassey növelte ismét kettőre a Fradi előnyét. A hajrában megszórhatta volna ellenfelét a Ferencváros, de jól működött a horvát védelem lestaktikája. Összességében magabiztosan nyert Pascal Jansen együttese.

A Fradi legközelebb július 15-én, hétfőn a 2023-as EKL-győztes West Ham United ellen lép pályára az utolsó felkészülési mérkőzésén.

Ferencvárosi TC – NK Istra  3-1 (0-0, 2-0, 2-1)
gólok: Pesics (49., 60.), Bassey (99.), illetve Ivanisevic (79.)
FTC: Dibusz – Botka (Aaneba, a szünetben), Knoester, Cissé, Ramírez – Loncar, Esiti (Owusu, 72.), Tóth A. – Ben Romdhane (Traoré, 72.), Pesics, Kehinde A 91. perctől: Varga Á. – Makreckis, Abena, Raul Gustavo, Civic – Maiga, Katona B. – Traoré, Bassey, Szevikjan – Kodro. Vezetőedző: Pascal Jansen

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC