nb1.hu

Szerb Szuperliga: drámai meccsen mentett pontot a Topolya

Hatgólos meccs a Partizan ellen.

A Topolyai SC magyar játékosa, Sós Bence a kispadon nézte végig új klubja nem mindennapi meccsét. Talán úgy képzelték el Topolyán a Partizan elleni mérkőzést a szerb bajnokság első fordulójában, ahogy történt 4500 szurkoló szeme láttára: a tavalyi pontvadászat ezüstérmese – Antonics révén – a 12. percben vezetést szerzett a Partizan ellen. A belgrádiak Natko és Belics góljaival fordítani tudtak, de a Topolya még az első félidő ráadásának 5. percében egyenlíteni tudott egy büntetőből, amit Djakovac értékesített – ezzel 2-2 volt az állás a szünetben.

A Braga elleni BL-selejtező csatára készülő topolyaiaknak volt némi szerencséjük a második játékrészben: először, amikor Natko büntetőt hibázott, másodszor pedig amikor a VAR érvénytelenítette Scsekics gólját; jogosan, hiszen az lesről született. Ezután viszont fordult a kocka, és úgy nézett ki, hogy elúszik a mérkőzés a vajdasági csapat számára. A 77. percben Djakovac hibázott büntetőt (az elsőt ugyebár berúgta), majd két perccel később Saldanha újra megszerezte a vezetést a Partizannak (2-3).

Úgy nézett ki, hogy ezzel a találattal behúzza a három pontot a ráadásban Kalulu kiállítása miatt megfogyatkozott Partizan, de a 96. percben jött a csattanó: ekkor Sztojics fejelt a kapuba, megmentve egy pontot a Topolyának. 3-3 lett a meccs végeredménye.

 

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC