nb1.hu

Szalaiék megszenvedtek a sereghajtóval, Kosztáék megint nyertek

A Hoffenheim az elmúlt hat meccséből csak egyet tudott megnyerni.

NÉMETORSZÁG
A Bundesliga 7. helyén álló Hoffenheim a sereghajtó Darmstadtot látta vendégül a 16. fordulóban. Szalai Attila ezúttal csere volt.

A mérkőzés igencsak fordulatosra sikeredett, a hazaiak háromszor is vezetést szereztek, de a liga utolsó helyén álló együttes minden alkalommal ki tudott egyenlíteni. Kramarics büntetőjére Pfeiffer egy remek lövéssel válaszolta, majd Bebou nem hibázott ziccerben. A Darmstadt a második félidő közepén egalizált Skarke góljával, majd ismét a togói támadó, Bebou növelte a Hoffenheim előnyét. A 3-3-as végeredményt Skarke állította be, Pfeiffer a második gólpasszát jegyezte. Szalai nem lépett pályára, de a három kapott gól miatt jó eséllyel a kezdőben találhatja magát a magyar válogatott védője.

IZRAEL
A Maccabi Bnei Reina az izraeli élvonal 10. fordulójában a Hapoel Petah Tikva otthonában vendégszerepelt. Koszta Márk végigjátszotta a mérkőzést, és a hajrában megszerezhette volna második idei bajnoki gólját, de a hazaiak hálóőre jól jött ki a kapujából. A Bnei Reina 1-0-ra nyert és a Maccabi Tel-Aviv mögött már második a tabellán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maccabi Bnei Reineh – מכבי בני ריינה (@maccabibneireineh) által megosztott bejegyzés

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC