nb1.hu

Szalai és Lang újra padozott, Nego cseréje egyből pirosat kapott

Több légiós csapata is a pályán volt vasárnap.

A Bundesligában a Szalai Attilát is foglalkoztató Hoffenheim 1-1-es döntetlent játszott a vendég Mainzcal. Szalai a cserepadon kapott helyet és nem küldték pályára a meccsen, amelynek szünetében még a vendégek voltak egygólos előnyben, aztán a 49. percben összejött az egyenlítés a házigazdáknak. A Mainz a 68. percben tizenegyeshez jutott, de a marokkói Ajmen Barkok elpuskázta a lehetőséget, így maradt a döntetlen.

A francia élvonalban a Loic Negóval felálló Le Havre 0-0-t játszott a Nantes otthonában. Nego a 65. percig volt a pályán, a csereként a helyére beálló Andre Ayewet másfél perccel később egy rosszul sikerült belépő miatt kiállították.

Cipruson Lang Ádám ezúttal is csak a kispadról nézhette végig, hogy csapata, az Omonia 4-1-re veri az Achnast. Az Anorthosistól 1-0-s vereséget szenvedő Apollonban Varga Kevin kezdőként 54 percet kapott.

Két magyar válogatott játékos végigjátszotta a meccsét: Svájcban a Servette Bolla Bendegúzzal a csapatban 2-0-ra verte a Grasshopperst, míg Törökországban a Rizespor Mocsi Attilával 0-0-t játszott az Antalyaspor otthonában.

Azerbajdzsánban a Netfcsi Tamás Márkkal a kispadon 1-1-et játszott az Arazzal.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC