nb1.hu

Szabó szervezettségről, Jansen a Marquinhos távozása utáni űrről is beszélt – reakciók

Az NB I második fordulójában a Ferencváros 1-0-ra legyőzte a Kecskemétet.

Az NB I-ben sem hibázott a Fradi, Eb-gólszerző volt az MTK hőse

A mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Pascal Jansen (FTC): „Minden meccsnek megvan a maga története. Az előző hazai BL-selejtezőn 25 perc alatt három gólt lőttünk, de ez a bajnoki egy teljesen más találkozó volt. A nemzetközi mérkőzés utáni első összecsapás mindig a legnehezebb. A Kecskemét nem volt hajlandó kinyílni, sok türelemre volt szükség ellenük. Az első félidőben sok volt a pontatlanság, és az ellenfél sem könnyítette meg a dolgunkat.” (fradi.hu)

A holland tréner a Fradi egyik kulcsemberének távozásáról is szót ejtett.

Marquinhos egy kiváló játékos, szépen fejlődött az elmúlt években a Fradiban, és most megtette a karrierjében a következő lépést. Minden játékosnak készen kell állnia, hogy betöltsék ezt a felszabadult helyet. Múltkor Kehinde, most Kwabena volt kezdő, de figyeljük a piacot az erősítési lehetőségek kapcsán.

Szabó István (KTE): „Tudtuk, hogy jobb ennyi képességekkel rendelkező játékosai vannak az FTC-nek, így tömör védekezésre építettünk, abból pedig az átmenetekre. Szünetben sajnos kényszerű okokból kellett váltanom, ami hatással volt az előre játékunkra is, de megdicsértem a csapatomat, mert szervezettek voltunk. Annak örülök, hogy a második félidőben felvállaltuk a letámadást, ami egy ilyen kaliberű csapat ellen nagyon nehéz, hiszen ha kihozzák a labdát, gyakorlatilag azonnal helyzetbe is kerülnek. Becsülettel tettük a dolgunkat, mindent megtettünk, ez ma ennyire volt elég.” (kecskemetite.hu)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC