nb1.hu

Szabó a pontosságot hiányolta, Tímár a csapatmunkát méltatta – reakciók

A Kecskemét hazai pályán szenvedett vereséget a Nyíregyházától.

Hiába a mezőnyfölény, a Nyíregyháza simán legyőzte a Kecskemétet

A találkozót követő sajtótájékoztatón a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Szabó István (KTE): „Nehéz mit mondani, mert az első húsz percben rendkívül jól játszott a csapatom, sorra rúgtuk a szögleteket, a gólvonalról tisztázott az ellenfél. Emellett sok nagyszerű támadást vezettünk, a játékfelépítésünk is működött.

A támadások előkészítésében és befejezésében kellene javuljunk, mert ma ez döntött. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbáltunk lőni, akár távolról is, de kell a finesz, a pontosság, hogy gólokat tudjunk lőni. Nem hitehagyott a csapatom, a játékosok akarnak és próbálnak futballozni, de ahogy mondtam, a támadó harmadban hiányérzetem van.”

Tímár Krisztián (Nyíregyháza): „Nehezen lendültünk bele a játékba, lassabb tempóban kezdtünk, a mérkőzés eleje nem is tetszett. Szépen fokozatosan vettük át a játék irányítását ezután, volt két villanásunk, amiből gólokat szereztünk. Ez döntőnek bizonyult.

Kontroll alatt tartottuk ezután is a meccset, annak külön örülök, hogy akik helyettesítették a sérülteket, jól szálltak ma be. Stabilak voltunk hátul, rengeteg beadást és szögletet hárítottunk, amivel korábban sok gondunk volt. Ez most jól működött, nagyon jó volt a csapatmunka.” (kecskemetite.hu)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC