nb1.hu

Sokoldalú játékossal erősített a Szeged, rengeteg távozót jelentett be az újonc

A szegedieknek megvan a negyedik érkezőjük.

A Szeged együttesében folytatja a karrierjét Kurdics Levente. A Tisza-parti klub közleménye kiemeli, hogy a 21 éves labdarúgó védőként és támadóként is bevethető.

„Örülök, hogy itt lehetek Szegeden! Bízom benne, hogy sokat fejlődhetek majd a következő időszakban és egyúttal hozzájárulhatok a csapat sikeres szerepléséhez. Minden körülmény adott, a csapat és a szakmai stáb is jó benyomást tett rám. Bal szélső védőként érkeztem, de szélső támadóként és középcsatárként is bevethető vagyok” – idézi Kurdics Leventét a szegedi klubhonlap. Kurdics pályafutása Szolnokon kezdődött, majd az előző két idényben a Kazincbarcikában szerepelt. Kurdics Levente a szegediek negyedik nyári igazolása.

Zajlik a csapatépítés az NB II-be feljutott Szentlőrincnél is. A klub beszámolójából kiderül, hogy Szmola Bálint, Havas Attila, Németh Márk, Erdész Ádám, Sághy Félix, Kiss Máté, Múcska Viktor, Cserneczky László, Szabó Zalán, Major Péter, Miklós Péter és Pataki Bence sem marad ebben az idényben a klubnál.

A feljutást kiharcoló játékosok közül Héninger Bendegúz, Kiss-Szemán Péter, Sebestyén Bálint, Keresztes Bence, Tamás László, Hleba Tamás, Medgyesi Márk, Kesztyűs Máté, Kiss Krisztián, Helesh Yaroslav, Csörgő Raul és Novák Zsombor a másodosztályban is bizonyíthat a Szentlőrincben.

Az újonc eddig Gyurján Márton, Nagy Richárd, Tóth-Gábor Kristóf és Szekszárdi Tamás személyében négy új labdarúgót szerződtetett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC