nb1.hu

„Sokat sírtam abban az időben” – a felcsúti eltanácsolástól a Fradi elleni gólig

1az1 Komáromi Györggyel


„Sokat sírtam abban az időben” – mesélte a 21 éves Komáromi György, aki az NB1.hu-nak adott 1az1-interjújában osztotta meg először a nyilvánossággal a felcsúti átigazolásának a tanulságos történetét. Egy próbajáték után visszautasító választ kapott a felcsútiaktól, később azonban rendeztek egy Puskás Akadémia-Szolnok mérkőzést, amelyen nem akárhogy ment a játék a ma már U21-es válogatott játékosnak.

 

Hívnak így is, úgy is, mindenhogy – és mindenre hallgatok is” – mondta nem mindennapi becézéséről Komáromi György, aki a családi vacsorájukról is beszélt 1az1 című műsorunk legfrissebb részében.

A Ferencváros ellen a kezdőcsapatban helyet kapó, és ezt góllal megháláló tehetséges játékossal kapcsolatban a Groupama Arénában szerzett találata mellett szóba került gyerekkora, karrierje eddigi része, a nehézségek, az a bizonyos „pesti élet”, Rákoczifalva, valamint azok az emberek is, akik rengeteget segítettek neki.

Már felnőtt fejjel tudok gondolkodni, és cél egy Bundesliga-csapat” – mondta ki kendőzetlenül, de rövidtávon is megvannak a céljai, hiszen szeretne sikeres szezont zárni a felcsútiakkal.

A teljes beszélgetés:

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC